Team

Kiest u voor Handtherapie Groningen dan kiest u voor kwaliteit. Onze handtherapeuten zijn allen ingeschreven in het kwaliteitsregister van hun beroepsgroep.
Dit verplicht hen om continue na- en bijscholingen binnen hun vakgebied te volgen. Daarnaast blijven onze therapeuten zich in nieuwe behandelmethoden verdiepen en zich verder specialiseren om u zo de beste zorg te kunnen garanderen.

<span translate="no">John Schaap</span>

John Schaap

Handfysiotherapeut en praktijkeigenaar

Na veelvuldige bij –en nascholing in de breedte van het vak fysiotherapie, ben ik me sinds 2009 aan het verdiepen in patiënten met hand- en polsletsel.
Dit heeft er toe geleid dat ik de opleiding tot handtherapeut in 2010 heb afgerond en me sindsdien voor het overgrote deel bezig houd met handtherapie.
Hiermee tracht ik mensen te helpen om met klachten aan de onderarm, pols en hand te helpen om zo optimaal mogelijk te revalideren en/of te helpen pijnklachten te verminderen.
Handtherapie vind ik een erg uitdagend vak: zowel om voor elk individu een passende behandeling te vinden, als om in het vakgebied bij te blijven middels cursussen en workshops.

<span translate="no">Elise Karssies</span>

Elise Karssies

Handfysiotherapeut en praktijkeigenaar

In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als algemeen fysiotherapeut kreeg ik in 2012 de kans om de opleiding tot handtherapeut te doen. In hetzelfde jaar ben ik ook als handtherapeut bij UMCG aan het werk gegaan en hier werk ik naast mijn werkzaamheden bij Handtherapie Groningen nog steeds. De handen spreken mij erg aan omdat we sterk afhankelijk van ze zijn en ik het gevoel heb dat ons werk echt het verschil kan maken!

<span translate="no">Florian Kloppmann</span>

Florian Kloppmann

Handfysiotherapeut
<span translate="no">Hilbrand Zuidema</span>

Hilbrand Zuidema

Handfysiotherapeut

In 1994 afgestudeerd academie voor Fysiotherapie te Groningen. Direct na de studie naar Duitsland gegaan om te werken. 2009 teruggekomen en in Zuidbroek/Muntendam gaan werken. Sinds 2015 in dienst van BCW, als oedeem en handtherapeut. Oedeemtherapeut sinds 2007, Handtherapeut sinds 2014. Verder nog medical taping gedaan.

<span translate="no">Rik Busman</span>

Rik Busman

Handfysiotherapeut
<span translate="no">Harald Kerstholt</span>

Harald Kerstholt

Handfysiotherapeut
<span translate="no">Yvonne Klepke</span>

Yvonne Klepke

Handergotherapeut

Mijn eerste handpatiënt behandelde ik op Curaçao, in 1989. Deze behandeling deed me niet alleen beseffen wat de impact van een kwetsuur van de hand was op het handelen, de sociale interacties en de eigenwaarde van een persoon, maar ook wat voor een invloed je als therapeut kan hebben op het herkrijgen van dit alles. Het daar opgebouwde samenwerkingsverband tussen de revalidatie-arts, de plastische chirurg en mijzelf leerde mij tevens hoe fascinerend en complex een hand eigenlijk in elkaar zat. Vanaf die tijd heb ik me vooral willen verdiepen in de handrevalidatie. In de jaren daarna heb ik door mijn werk in het UMCG, Beatrixoord en Handtherapie Groningen mijn kennis verder kunnen verdiepen, verbreden en kunnen delen. En dit hoop ik nog jaren te kunnen blijven doen.

<span translate="no">Liz Meijer</span>

Liz Meijer

Handfysiotherapeut
Geverifieerd door MonsterInsights